Régóta dédelgetett álmunk, a “Violin világa” – című zenei készségfejlesztő társasjátékunk nemsokára valódi testet ölt, és a kész példányokat tesztelésre bocsáthatjuk.
Keresünk egy sajátos stílusú, tehetséges illusztrátort és/vagy grafikust, aki Violinnak, a zene világában élő tündérnek arcot és arculatot tervez és rajzol.
Ha a felhívás felkeltette az érdeklődésedet, vagy ismersz valakit, akit érdekelhetne a lehetőség, olvass tovább!

Violin világa: Violin egy tündér, aki violinkulcs alakú házában él és éjjel-nappal csodálatosabbnál csodálatosabb dallamok kavarognak a fejében, és szinte megállás nélkül dúdolja azokat. Hangjától megelevenedik a természet, kertjében kinyílnak és illatoznak a virágok. Ha egy újabb dallam jut eszébe, virágról virágra ugrál és a dallamnak megfelelő magokat gyűjt össze, hogy azt a kertjében elvethesse. Cserébe a kert varázslattal hálája meg a törődést: az ideültetett virágokban hangjegyek és dallamok rejtőznek, amik olyan sorrendben szólalnak meg, ahogy a mi kis tündérünk, Violin ülteti el őket.

A mi elképzelésünk: a játék 6-10 éves gyerekek számára készül, akiknek színesebbé, könnyebben befogadhatóvá és egyszerűbben elsajátíthatóbbá szeretnénk tenni a kottaolvasást, legyen az zeneiskolai, általános iskolai, vagy otthoni tevékenység. A beküldött illusztráció a korosztálynak megfelelő legyen, kiemelve a téma varázsát: a zenét.

Az illusztráció: Három pályaművet várunk: Violin, a tündér figurájának megjelenítése saját környezetében, Violin a virágos kertjében és Violin a violinkulcs alakú házában.
Bármilyen technikával készülhet a grafika.

Határideje: 2021. január 7.

Díjazás: A nyertes pályamű lesz a társasjáték grafikája és pénzjutalomban, a további pályaművek tárgyi jutalomban részesülnek.

Eredményhirdetés: 2021. január 15.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseiket a zenevarazslat@zenevarazslat.hu email címre elküldhetik.

All rights reserved Salient.