ZeneVarázslat – Lélekhíd című lemez

2020. március 4-én, a jubileumi, V. ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny és Kurzus nyitónapján megjelent Várnagy Andrea legújabb komolyzenei lemeze.
“Régóta megdönthetetlenül hiszem, hogy a zene olyan híd önmagunk és egymás felé, amely kinyitja és összeköti a lelkeket és segít kimondani az oly sokszor kimondhatatlant.
Mindig kerestem a klasszikus zenében a járatlan utakat és számomra az ad teljességet, mikor új kapukat nyithatok a fiataloknak a szépség és az értékek felfedezésére.
A gyermekeink szívébe nap mint nap üzeneteket írunk… és ezt oly óvatossággal formáljuk, hiszen egy nap majd mások olvassák, amit mi odaírtunk. Ahogy a zongorának, úgy a szívnek is vannak billentyűi és hálás vagyok, hogy muzsikusként mindkettőn egyszerre játszhatom az élet fontos dallamait.
Ez a különleges mesés lemez is azért született, hogy megmutassa, a zene egy olyan varázslat, amibe bármikor beburkolózhatunk és hangjegyeibe kapaszkodva bárhová szárnyalhatunk.
Őszintén remélem, hogy a ZeneVarázslat útján sok gyermek és talán felnőtt is elindul majd, hogy megtalálja önmaga dallamát.”
A ZeneVarázslat – Lélekhíd lemez az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósulhatott meg.
Támogatónk: 

Éljük meg együtt a zene szépségeit az adventi időszakban

A ZeneVarázslat -Lélekhíd című komolyzenei albumot Várnagy Andrea lányaival közösen készítette. Lili muzsikuspartnereként, Laura pedig a klasszikus négykezes, illetve szóló zongoradarabokat összekötő fantáziamese szereplőjeként segített abban, hogy elkalauzolják a gyermekeket és felnőtteket a Zene csodálatos birodalmában. Az albumon hallható komolyzenei művek köré egy keretmesét szőttek, melyben azt szeretnék üzenni, hogy olykor a mobiltelefont letéve csodákat találhatunk, akár a zenében is. A történetben a főszereplő, Violin okostelefonja véletlenül beleesik a zongorába. A kamaszlány a telefont keresve találkozik egy zongoristával, aki megmutatja neki a zene csodálatos világát, a történet végén pedig elmondja neki, hogy nemcsak a zongora, hanem a szív billentyűin is lehet játszani. A lemezzel szeretnék a gyermekekhez már minél fiatalabb korban közel hozni a klasszikus zenét. Ezt egy, a mai gyermekek számára aktuális és érthető történettel teszik még élvezetesebbé. Nemcsak gyermekeknek szól az album, hanem a családok számára is érdekes és szórakoztató formában közvetíti a klasszikus zene értékeit és szépségeit.

Akik eddig meghallgatták, megszerették…

Várnagy Andrea az M1 – Ma délelőtt című műsorában mesél a lemezről

A ZeneVarázslat – Lélekhíd című lemez már megvásárolható online. Kérjük, hogy töltse ki a megrendelő űrlapot és küldje el nekünk, mi pedig postai úton eljuttatjuk Önhöz az albumot. A lemez ára 3000 Ft, amelynek összegét átutalás formájában tudja kifizetni. Az utaláshoz szükséges díjbekérőt a megrendelést követően e-mailben juttatjuk el Önnek. Rendelés: zenevarazslat@zenevarazslat.hu

  • Ezt a mezőt akkor töltse ki, ha a postázási és számlázási adatok eltérnek.