2020. március 4-8.

V. ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny és Kurzus
Nagy öröm számunkra, hogy a ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny az évek során igazán sikeres eseménnyé válhatott. A versenyzők magas létszáma és az eseménysorozat kibővítése érdekében új otthont kerestünk a programsorozat számára. Hálásak vagyunk és megtiszteltetés számunkra, hogy a megújult kaposvári Csiky Gergely színház és a város további kulturális intézményei adnak otthont a jubileumi V. ZeneVarázslat Nemzetközi Zongoraversenynek.
A ZENEVARÁZSLAT nyitókoncert időpontja:
2020. március 4. 10:00 és 13:00
A verseny időpontja: 2020. március 5-8.
A kurzus időpontja: 2020. március 8. 13:00-17:00 között.
Eredményhirdetés és gálaműsor: 2020. március 8. 9:00
A versenyre és a kurzusra magyarországi és határainkon túli növendékek nevezését is várjuk.
sajtotajekoztato

2020. január 31 – június 5.

ZeneVarázslat című tehetséggondozó program, képzés és hangverseny Kárpátalján
A „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány 2020 tavaszán első alkalommal szervezi meg a „ZENEVARÁZSLAT” című képzést és hangversenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért és Esélyteremtésért Felelős Helyettes Államtitkárság támogatásával.
A program célja, hogy minél közelebb hozza a gyermekekhez a klasszikus zenét. A „ZENEVARÁZSLAT” hangversenysorozat Magyarország számos településére eljutott és sok gyermekkel kedveltette meg a klasszikus zenét és a verseket. Az élményt 2020. tavaszán a kárpátaljai gyermekek is átélhetik. A rendezvény szakmai referense Várnagy Andrea Budapest Márka-díjas magyar zongoraművész.
tehetseggondozo_program_karpatalja

December 8.

Bronzvasárnap – Adventi ZeneVarázslat koncert Várnagy Andreával és vendégeivel. Ezen a különleges estén nemcsak négykezes zongoradarabok és karácsonyi dallamok hangzanak el, hanem Böjte Csaba dévai gyermekei is elhozzák a Nádor-terembe az ünnepi hangulatot. A koncert ingyenes, adományaikkal segíthetik a ZeneVarázslat Mozgalom további programjait. Jótékonysági dobozt helyezünk ki a bejáratnál. Regisztrálni IDE kattintva lehet.
adventi koncert

November 13-december 15.

Élmény, kaland, életre szóló felfedezés: a Filharmónia Magyarország ifjúsági bérletsorozata a 2019/2020-as évadban is különleges hangversenyeket kínál az általános- és középiskolás korosztálynak. A koncertsorozatban Várnagy Andrea és négykezes partnere a ZeneVarázslat ifjúsági koncertet mutatja be az érdeklődő fiataloknak Pest és Tolna megyében.
zenevarazslat_koncert

November 7-10.

Turné a dévai Kölyökszínházzal a “Muzsika hangja” c. előadással.
A gyerekek fantasztikus előadását Várnagy Andrea zongorán kíséri, amely ismét egy új és érdekes kihívás. Reményeik szerint megkedveltetik a nézőkkel a méltán híres előadás feldolgozását.

Június 1 – szeptember 26.

Tíz helyszín, sok-sok tehetséges zeneszerető gyermek és lelkes, adnivágyó zenepedagógus… És mindez Kárpátalján.
Őszintén reméljük, hogy Várnagy Andrea kurzusain olyan inspirációkat visz a dolgos hétköznapokba, amelyek még jobban segítik megtalálni a zene örömét. Mert ezért a semmihez sem hasonlítható csodaérzésért muzsikálunk!
kurzus kárpátalja

Szeptember 1.

A ferencvárosi “Zenés mesék- Mesés zenék” est keretében szeptember első napján egy olyan kiváló zongoraművész Várnagy Andrea vendége, akit szakmailag és emberileg is nagyon tisztel és sok zenét tanuló gyermeknek állítana példaképül. Az esten vendégül látjuk Balázs János első zongoratanárát, Becht Erika nénit is, aki elárul néhány “kulisszatitkot” János első éveiből. A belépés ingyenes.
zenés mesék, mesés zenék